Offerte

Wij komen op het gewenste moment bij u thuis om kennis te maken en het werk op te nemen. Aan de hand hiervan maken wij een vrijblijvende, duidelijke en eerlijke offerte. U kunt telefonisch, via de mail en via het contactformulier op deze site met ons in contact komen.

Kwaliteit

Door jarenlange vakkennis en het gebruik van professionele producten en materialen en natuurlijk oog voor detail streven wij naar de hoogste kwaliteit. Door ons enthousiasme en passie voor het vak kunt u ervan uitgaan dat wij deze ook leveren.

AF-Erkend

De AF-erkende vakman werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG - Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Aan de AF-Erkenningsregeling kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s of aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken.

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie.

AF-erkend
Koudijs Schilderwerken - info@koudijsschilderwerken.nl - 06 11 34 24 11
Design: Welke Letter?